En ucuz Havai Fisek Nereden alinir 8 oneri

Wiki Article


Havai fişekleri patlatmak ürünün çeşidine nazaran ayrımlılık göstermektedir. Profesyonel kullanım ve amatör yararlanma çıkmak üzere ikiye ayrılan havai fişeklerin yararlanmaı sırasında güvenlik önlemlerinin gözetilmesi oldukça önemlidir. Hevesli kullanma havai fişekler mütehassıs kişiler aracılığıyla bilgisayarlı odleyici sistemler ile öfkelenir. Bunlar çoğunlukla gök bombası diye tabir edilip 150-200 metre yükseklikte patlayan ve atış süresi minimal 7-10 an süren havai makbuzeklerdir.

Beceriksiz tasarruf havai fişekler ise demo bataryası sanarak tabir edilen atış nüshası 16'dan başlangıçlayıp 150 atışalüvyona kadar çıdem kutu şeklindeki ferah patlayıcılardır. Bu havai makbuzekleri patlatmak bağırsakin seyircilerden 30-40 metre uzakta olup havai fişeği taş ve kum torbası gibi ağırbaşlı cisimlerle sabitledikten sonra fitilini felaketlemek yeterlidir. Acemi tasarruf havai fişekler 30-60 metre yükseklikte patlayıp nümayiş süresi atış adetsına gereğince başkalık göstermektedir.


Bilmeniz Gerekenler

1) KENDİ BAŞIMA HAVAİ FİŞKatılmış ATABİLİR MİYİM ?
Faydalı vekillik ve legal hükümlere uymazdır ruhsatlı eşhas aracılığıyla özel onay ve ekipmanlarla atılmaktadır


2) üslupİ FİŞDevam RİSK TAŞIR MI , Pert VERİR Mİ ?
Oldu , kesinkes şuurlu atılmalıdır . Bilgisizce kullanımlar bedenî mazarrat veya ölüm sonucu doğurabilir. Hassaten atılacak arazi , ısı, yağış, rüzgar bilgileri ekibimizce atışfecir bir hafta önce öğrenilecektir. Ara ve ancak sokaklar veya içki kaplama cepheli bir yapı her zaman ciddi olabilir.


3) İZİNSİZ KÜÇÜK BİR GÖSTERİ YAPILAMAZ MI ?
Katiyetle konstrüksiyonlamaz ve yapanlar hakkında savcılık ve itimat abç duyurusunda bulunur.


4) KİMLER KULLANABİLİR ?
Sadece ehliyetli eşhas. Avam kendi başına kullanamaz.


5) NERELERDE KULLANILABİLİR?
Oteller, kategorik alanlar,deniz kenarları, festivaller, kutlamalar, isyeri açılıiları, düğünler, merasimler, kutlamalar.


6) KAÇDürüst ATIŞLARIN SONUCU NEDİR ?
Mahkemede yargılamaya ve ukubet sözcük konusu mümkün.


7) NE TİP RİSKLER İÇERİR ?
Tutkun, cam kırılma kadar riskler.


8) Havai Fişek Fiyatları NERELERDE ATIŞ YAPILABİLİR Havai Fişek Fiyatları ?
Oteller , örtüsüz alanlar ve restaurantlar uygundur . Mahalle araları ve yerleşimin kesif olduğu alanlarda yeğleme edilmemektedir.


18) HANGİ FİRMALAR Sonuçsuzİ FİŞKatılmış TEMİN EDEBİLİRİM ?
Yalnızca satış izinı olan firmalardan havai fişek satın almanızı salık ederiz. Satış ruhsatı olmayan yerlen katiyetle havai makbuzek satın almayınız.

Report this wiki page